De Velde Hoveniers

Eindsestraat 93
5105 AB Dongen
06 – 55 85 54 06
info@develdehoveniers.nl

Plantenbakken en accessoires
Naast aanleg leveren wij ook de materialen
Aanleg van uw tuin
Volledig verzorgd door De Velde
Onderhoud aan uw tuin
Professioneel en vakkundig
Vorige slide
Volgende slide

Neem contact met ons op via de mail of 06-55855406

Waarvoor kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf De Velde?

Wat wij u te bieden hebben

Aanleg nieuwe tuin:

De aanleg van een nieuwe tuin begint met een ontwerp. Wilt u vooral bestrating, heeft u een voorkeur voor gras of verzorgt u graag bloemen in een border? Door samen uw wensen te bespreken, komen we tot een ontwerp van de tuin. Waar komt bijvoorbeeld de zon op of gaat hij onder? Dan is een terras daar natuurlijk fijn. Heeft u kinderen of dieren die willen ravotten op het (kunst)gras? Dat is allemaal van invloed op het meest ideale ontwerp voor uw tuin. Misschien weet u al wat u wilt? Ook dan kijken we desgewenst mee of adviseren we over de ideale beplanting. Iedere boom of plant heeft een voorkeur (veel of weinig zon, natte of droge grond). Door dit mee te nemen bij de tuinaanleg leggen we uiteindelijk de tuin aan die helemaal past bij uw wensen. Bij referenties vindt u een greep uit eerdere projecten, die we hebben uitgevoerd. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Aanpassen bestaande tuin:

Net als een badkamer of keuken is ook een tuin soms toe aan een verbouwing. Dat kan de gehele tuin zijn of misschien maar een enkel hoekje. In beide gevallen helpt Hoveniersbedrijf De Velde u de tuin weer helemaal naar uw wens te maken. Wilt u bijvoorbeeld de beplanting aanpassen, het terras op een andere plek of toch eindelijk die overkapping? Wij adviseren er graag over en passen de tuin aan, zodat u weer jarenlang kunt genieten. Ook leggen we beregeningssystemen aan, incl. pop-up sproeiers, die via een beregenings-computer worden aangestuurd. Zo bent u van alle moderne gemakken voorzien. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Tuinonderhoud:

U heeft een mooi aangelegde tuin, maar u zit er liever in dan dat u snoeit, grasmaait of de heg knipt? Dat is geen probleem, want Hoveniersbedrijf De Velde voert alle soorten tuinonderhoud uit, zoals: knippen van heggen, grasverzorging(maaien, bemesten, verticuteren) en snoeien. Met een jaarcontract komen we op afgesproken momenten (bijvoorbeeld vijf keer per jaar) langs, zodat u het hele jaar geen omkijken heeft naar uw tuin. Liever alleen een voor- en/of najaarsbeurt, dat kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Sierbestrating:

Er is tegenwoordig een ruime keus in bestrating: van authentieke klinkers tot grind of diverse tegels in allerlei afmetingen. Hoveniersbedrijf De Velde adviseert u graag hoe u uw terras, oprit of tuin mooi kunt bestraten. Wij werken samen met diverse partijen, waar u de bestrating kunt zien en uitkiezen. We leggen de bestrating zelf aan, desgewenst met draingoten; bij een omvangrijk project werken we samen met een stratenmaker. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. 

Overkappingen/veranda`s/schuttingen:

Een tuin is tegenwoordig niet meer compleet zonder een mooie overkapping of veranda. Of uw tuin nu groot of klein is: er is altijd een passende oplossing om te genieten van uw `buitenhuis`. Hoveniersbedrijf De Velde adviseert u graag over de mogelijkheden qua afmeting, afwerking, type hout en ligging. We maken de overkapping ook voor u op maat, inclusief dakbedekking en afwatering. Ook voor schuttingen kunt u bij Hoveniersbedrijf De Velde terecht. We plaatsen schuttingen van diverse materialen (zoals hout/beton, hout of beton), zodat u kunt genieten van privacy in de tuin. Kijk bij onze referenties voor meerdere projecten, die we hebben uitgevoerd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Duurzame oplossingen:

Een groene tuin helpt wateroverlast te verminderen in natte periodes, maar brengt ook verkoeling bij warmte. Daarnaast vinden dieren, zoals vogels en insecten, graag hun weg naar een groene tuin. Maar ook als u niet van groen houdt, kunt u uw tuin milieuvriendelijker maken. Het is in beide gevallen vooral belangrijk dat het (regen)water niet direct uw tuin uitstroomt, maar de grond bereikt. Daarvoor plaatst Hoveniersbedrijf De Velde bijvoorbeeld infiltratieboxen. Deze vangen (regen)water op en laten dit vervolgens langzaam weer in de bodem zakken. Zo helpt u de natuur, met of zonder groene tuin. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Om zelf ook een bijdrage te leveren aan een beter milieu, maken wij gebruik van accu heggenscharen en accu kettingzagen. Deze produceren niet alleen veel minder geluid maar stoten ook geen uitlaatgassen uit.